7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Godert Buhre schreef:

  Giro di Sardegna 2018

 2. Godert Buhre schreef:

  Het was een zeer goede verzorgde reis
  De routes waren uitgestippeld over bijzondere wegen met prachtig uitzicht.
  Voor onze oude wagens waren ze goed te doen en de rij afstanden niet te lang.
  Het veranderen van hotels om de dag met steeds een vrije dag om een route te doen of te relaxen vind ik zeer goed.
  De hotels waren gevarieerd van kwaliteit maar goed.
  Bedankt voor een heerlijke tocht

  Godert

 3. Marry strik schreef:

  We hebben de reis als zeer prettig ervaren… bijzondere mooie routes gevolgd via een uitgebreid route boek en een leuke bijkomstigheid waren de fotopuzzels. Sardienie … het zuidelijke gedeelte is prachtig en zeker de kustroutes ( binnenland behoorlijk wat bochtenwerk) om de 2 dagen een hotel boeking is ook zeer relaxed en kan je doen wat jezelf wil. Zelfs het bezoek aan Ollolai was een belevenis. Ook dat was geregeld met een extra route. Goede hotels en accomodaties ook in verband met parkeren. Je leert bijzondere leuke mensen kennen met allen de zelfde gekte…. “OLDTIMERS” temperatuur was fantastisch geen drukte op de stranden e.d.
  Dus periode september TOP.
  Hartelijke groeten.
  Olav en Marry Strik

 4. Christine De Mulder schreef:

  The Giro Sardinie was a great trip with our old Austin Healey, travelling around this beautiful island. Sardinie has wonderful roads along the coast and through the mountainous interior. Generally good sufaced roads, little traffic and lots of wonderful scenery. The Italians were very friendly as ever, they just love classic cars, good food, wine and making you feel at home. The trip was not just about driving, it was holiday. The hotels were booked for 2 nights, so each day inbetween driving a route to the next hotel there was a day to be enjoyed however you wish. There were routes long or short you could opt to take, or visiting local places of interest or just relax by the pool or on the beach. Lovely beaches! The trip was well organised, excellent road book with detailed maps. It is a bit decadent, but flying to Sardinie and having your car waiting there when you arrive is great. The cars were transported by special truck there and back, so no long journey to get there or return. Everything went very smoothly and we had good weather. A trip to recommend.

 5. Jaco en Annette vd Bosch schreef:

  Afgelopen september zijn wij meegegaan naar Sardinie.
  Het was een prachtige reis. Goed geregeld en mooie hotels. De routes waren erg afwisselend en stonden duidelijk aangegeven in het routeboek. We hebben voornamelijk gereden over secundaire wegen wat erg prettig is.
  Wij hebben de reis als zeer positief ervaren en kunnen het zeker aanraden.

 6. Lies Dorjee schreef:

  Bedankt allemaal, voor jullie positieve reacties!

 7. Bianca Isabella schreef:

  We hebben de reis naar Rugen als zeer prettig ervaren. Niet te veel auto’s fijn reisgezelschap. De hotels waren goed en het eten heerlijk. Alles was prima geregeld en verzorgd. Leuke organisatie .
  Zeker een aanrader. Volgend jaar willen we graag weer mee.
  Peter en Isabella

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.