Nieuwsbrief

Ons nieuwe reisprogramma voor 2021 is bekend. Deze nieuwsbrief verzonden wij onlangs.

Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan met uw klassieker? Wij wel! In de afgelopen maanden hebben we plannen gemaakt. Twee reizen die dit jaar niet konden doorgaan, staan weer op de planning voor volgend jaar. Kort samengevat gaan we volgend in mei naar Oostenrijk, in juni naar Wales/Ierland en in september naar Corsica/Sardinië. Voor het complete programma, data en prijzen verwijzen we naar onze website.

De onzekere omstandigheden dwingen ons en u om voorzichtig te zijn met het maken van plannen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op onze website een optie te nemen op een reis. Daarna wachten we tot 3 maanden voor aanvang van de reis voordat u zich definitief moet inschrijven.

Wanneer u dan bent ingeschreven voor een reis en de bevoegde instanties in Nederland of het land van bestemming bepalen dat er niet gereisd kan worden, dan vervalt deze inschrijving en krijgt u de betaalde termijnen terug.

Op deze manier is het toch mogelijk om plannen te maken en je te verheugen op een mooie reis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.