Ga met ons mee naar Oostenrijk!

on

Ga met ons mee!

Het ziet ernaar uit dat we deze zomer allemaal gevaccineerd zijn en dat ons dan niets meer in de weg staat om te reizen! Dat is een heerlijk vooruitzicht en wij kunnen niet wachten om samen met u te vertrekken, over mooie wegen te rijden en te genieten van prachtige landschappen, mooie hotels, heerlijk eten en prettig gezelschap.

Oostenrijk van 26 juni t/m 4 juli

Op de derde dag van deze 10-daagse Oostenrijk-reis vertrekken we na een heerlijk uitgebreid ontbijt uit het typisch Oostenrijkse hotel Falknerhof in Umhausen richting de Dolomieten om te eindigen in Merano in Noord-Italië.

Om bij het hotel in Merano te komen rijden we over de Timmelsjoch. Een fabelachtige route over de 2474 m hoge bergpas op de grens van het Oostenrijkse en Italiaanse Tirol. Het is de hoogste grensovergang van Oostenrijk. Deze pas is verboden voor vrachtverkeer. Vanaf het dorp Hochgurgl wordt tol geheven. Er zijn legio mogelijkheden om te stoppen, te genieten van het fantastische uitzicht en een kop koffie te drinken of een broodje te eten op een heerlijk terras met uitzicht, daarvoor is tijd genoeg op deze dag met weinig kilometers. Omdat wij kort na de zomer opening van deze pas eroverheen rijden zal er nog veel sneeuw langs de route liggen. De wegen zijn schoongemaakt en worden schoongehouden zodra de pas is geopend.

Helaas is het mooie museum met klassieke motoren en een aantal heel bijzondere auto’s op de Timmelsjoch in januari 2021 volledig afgebrand.

Belangstelling? Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze reis. Ga naar onze website voor het inschrijfformulier.

Op onze website kun je het reisprogramma van het hele jaar 2021 bekijken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.