Ga met ons mee naar Corsica /Sardinië

Van 25 september t/m 5 oktober

Deze 11-daagse reis gaat over twee eilanden die enorm van elkaar verschillen. Corsica is ruig met hoge bergen en diepe dalen, Sardinië heeft lagere bergen en is lieflijker. Beide eilanden hebben een ding gemeen: overal waar je bent heb je prachtige vergezichten over de meest mooie azuurblauwe baaien. De hellingen zijn altijd groen. Sardinië heeft een verbazend goed net van lokale wegen die door kleine dorpjes gaan. Voor een reis met een youngtimer of oldtimer zijn deze beide eilanden een uitgelezen bestemming. Ga mee en laat je verrassen door de schoonheid!

We vliegen naar Pisa in Italië. Na een korte rit schepen we in op de ferry naar Corsica. We overnachten op de boot en komen de volgende dag tegen het middaguur aan in Bastia. Daar blijven we de rest van de dag. In de volgende dagen maken we een mooie rondrit over het eiland, met tussenstops in heerlijke hotels. Op de vijfde dag komen we in Bonifacio. Er is tijd om deze bijzondere stad te bekijken. Laat in de middag varen we in 1 uur naar Sardinië.

We volgen de Costa Smeralda en blijven drie nachten in een hotel, verscholen in het binnenland. Op de volgende dagen zijn mooie uitgezette tochten in de omgeving. Daarna rijden richting Alghero en blijven twee nachten op een prachtig resort. Op de laatste dag nog een fraaie tocht naar Olbia, waar we in de avond inschepen op de ferry terug naar Livorno.

Het stadje Bosa (foto hiernaast) is evenals de stad Alghero heel bijzonder van karakter. Alghero is een oude Spaanse vestingstad. Smalle straatjes, een prachtige stadsmuur, een mooie boulevard, een geweldige sfeer en mooie terrassen. Kortom, er is ook gelegenheid om te genieten van al het moois dat beide eilanden te bieden hebben.

Dus ga met ons mee!

De berichten over vaccinaties zijn steeds positiever. Sardinië is inmiddels tot wit gebied verklaard. Dat is een heerlijk vooruitzicht en wij kunnen niet wachten om samen met u te vertrekken, over mooie wegen te rijden en te genieten van prachtige landschappen, mooie hotels, heerlijk eten en prettig gezelschap.

Belangstelling? Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze reis. Ga naar onze website voor het inschrijfformulier.

Op onze website kun je het reisprogramma van het hele jaar 2021 bekijken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.