Wat als we weer mogen reizen omdat we gevaccineerd zijn?

on

Dan zijn wij er klaar voor!

De hotels in Oostenrijk openen hun deuren weer op 19 mei. En wij hebben voor u de reis klaar liggen. De kamers zijn gereserveerd, het routeboek is klaar! Wat een heerlijk vooruitzicht, wij kunnen niet wachten om samen met u te vertrekken, over mooie wegen te rijden en te genieten van prachtige landschappen, mooie hotels, heerlijk eten en prettig gezelschap.

Oostenrijk van 26 juni t/m 4 juli

Heerlijke hotels hebben we gereserveerd, zoals dit typisch Oostenrijkse hotel Falknerhof in Umhausen.

De Timmelsjoch Hochalpenstrasse

Zal voor wij aankomen zeker sneeuwvrij zijn. Er wordt hard aan gewerkt!


Om bij het hotel in Merano te komen rijden we over deze Timmelsjoch. Een fabelachtige route over de 2474 m hoge bergpas op de grens van het Oostenrijkse en Italiaanse Tirol. Het is de hoogste grensovergang van Oostenrijk. Deze pas is verboden voor vrachtverkeer. Vanaf het dorp Hochgurgl wordt tol geheven. Er zijn legio mogelijkheden om te stoppen, te genieten van het fantastische uitzicht en een kop koffie te drinken of een broodje te eten op een heerlijk terras met uitzicht, daarvoor is tijd genoeg op deze dag met weinig kilometers. Omdat wij kort na de zomer opening van deze pas eroverheen rijden zal er nog veel sneeuw langs de route liggen. De wegen zijn schoongemaakt en worden schoongehouden zodra de pas is geopend.

Boeken zonder risico!

Wanneer de reis wordt geannuleerd wegens door een overheid opgelegde maatregelen ten gevolge van Corona, dan betalen wij u alles terug.

Belangstelling? Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze reis. Ga naar onze website voor het inschrijfformulier.

Op onze website kun je het reisprogramma van het hele jaar 2021 bekijken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.