Een zorg minder

on

Sinds kort is Classic Car Travel Europe aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Dit garantiefonds garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.En dat is een zorg minder! Voor verdere voorwaarden zie de website van GGTO of onze website. 

Van 25 september t/m 5 oktober: Corsica / Sardinië

Deze rondreis begint in Pisa. Daar worden de young- en oldtimers met de vrachtwagen naar toe gebracht. De deelnemers zelf vliegen naar Pisa en nemen de auto’s op het vliegveld in ontvangst. Het is maar een korte rit naar Livorno waar vandaan de ferry vertrekt. Onderweg naar Livorno hebben we een mooie locatie gevonden voor het eerste diner. We overnachten in een comfortabele hut aan boort van de ferry, die de volgende dag in alle vroegte wegvaart naar Bastia op Corsica. Relaxt ontbijten aan boord. Na aankomst tegen het middaguur in Bastia gaan we eerst naar het hotel. De rest van de dag kun je rondwandelend Bastia bekijken of maak je een mooie rit in de omgeving.
Drie dagen zijn we op Corsica, maken ritten en bezoeken nog meer mooie plaatsen zoals Ajaccio en Bonifacio.

Na de overtocht vanuit Bonifacio met de ferry komen we dan aan het eind van de derde dag aan op Sardinië. Meteen start de mooie tour langs de Costa Smeralda. We blijven drie nachten in een hotel in het midden van het eiland en twee nachten aan de westkust bij Alghero. Deze reis beslaat de noordkant van Sardinië. We rijden mooie uitgezette routes door het binnenland en langs de prachtige kusten.

We volgen de Costa Smeralda en blijven drie nachten in een hotel, verscholen in het binnenland. Op de volgende dagen zijn mooie uitgezette tochten in de omgeving. Daarna rijden richting Alghero en blijven twee nachten op een prachtig resort. Op de laatste dag nog een fraaie tocht naar Olbia, waar we in de avond inschepen op de ferry terug naar Livorno.


In de aanloop naar de terugreis rijden we een laatste prachtige tocht terug naar Olbia aan de oostkust. Aan het eind van de laatste dag stappen we weer op de nachtboot naar Livorno.

Vroeg uit de veren na een overnachting in een comfortabele hut, rijden we van Livorno terug naar het vliegveld in Pisa, waar de deelnemers in het vliegtuig stappen en de klassiekers weer op de vrachtwagen gaan.

Dus ga met ons mee!

Wij kunnen niet wachten om samen met u te vertrekken, over mooie wegen te rijden en te genieten van prachtige landschappen, mooie hotels, heerlijk eten en prettig gezelschap.

Belangstelling? Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze reis. Ga naar onze website voor het inschrijfformulier.

Op onze website kun je het reisprogramma van het hele jaar 2021 bekijken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.