Eindelijk, we mogen!

on

Oostenrijk van 26 juni t/m 4 juli

Zoals verwacht heeft Oostenrijk zijn grenzen recent weer geopend. Toeristen die volledig zijn gevaccineerd, zijn in Duitsland, Oostenrijk en Italië van harte welkom, ook om wat langer te blijven! Dus wij kunnen niet wachten om samen met u te vertrekken, over mooie wegen te rijden en te genieten van prachtige landschappen, fijne hotels, heerlijk eten en prettig gezelschap.

Wanneer de reis toch nog wordt geannuleerd wegens door een overheid opgelegde maatregelen ten gevolge van Corona (en dat geldt voor alle landen waar we doorheen reizen), dan betalen wij u alles terug.

Belangstelling en benieuwd wat we op deze reis allemaal doen? Ga naar onze website. Of bel: 06 51 22 42 57. Mail: ccte@ziggo.nl

Dus wacht niet langer en geef je op voor deze heerlijke reis door het Oostenrijkse en Italiaanse Tirol. Geniet van de frisse berglucht en de groene weiden. Prachtige routes liggen voor u klaar. Uw kamer in comfortabele hotels met zwembad en/of sauna is al gereserveerd.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.