Dit heb je gemist:

on

Oostenrijk van 26 juni t/m 4 juli

Geweldige routes over kleine weggetjes, door het intens groene landschap van Oostenrijk. Adembenemende uitzichten van de passen die we gereden hebben. De Timmelsjoch, de Sellajoch, de Grossglockner en niet te vergeten de Stelvio-pas. We hadden het geluk van mooi weer. De hotels waren geweldig, wat hebben we genoten van de luxe van sauna’s, zwembaden en de rustige omgeving van de hotels. Kortom, een supermooie reis!


Dit heb je dus gemist. Maar geen nood: er is nog een herkansing: we gaan van 25 september t/m 5 oktober naar Corsica en Sardinië. Weer zo’n prachtige reis. Nog steeds is het dan een aangename temperatuur, weer hebben we geweldige hotels geboekt en weer is het een gezellig gezelschap. Dus: wacht niet langer, kijk op onze site voor meer informatie en schrijf je in!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.