Met Tom Schotland ontdekken

on

In een oldtimer rijdt Tom Egbers door Schotland. Hij ontmoet mensen, luistert naar hun verhalen en toont het ruige, ietwat mysterieuze en prachtige landschap. De serie begint op zondag 6 februari 20.25 uur op NPO2. Er zijn zes afleveringen steeds op zondagavond. 

Kijken dus naar dit voorproefje van de reis naar Schotland die Classic Car Travel Europe organiseert van 17 t/m 28 augustus 2022. Young- en oldtimers, maar ook cabrio’s kunnen meedoen aan deze prachtige reis langs de Lochs en door de Higlands. Heerlijk toeren over prachtige routes! Kijk voor meer informatie op onze website  

En kom naar onze informatiebijeenkomst waar we alles in detail vertellen over de routes, de karakteristieke hotels, de bezoeken aan een whisky stokerij en aan andere interessante plekken.

26 Februari a.s. van 10.00 – 12.30 is dit treffen in Restaurant De Hof, Arnheseweg 3, Renswoude. Je bent van harte welkom! Ivm de Corona-regels is aanmelden gewenst. klik hier.

Graag tot ziens!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.