Voorbereiding reis Toscana/Abruzzo

We waren in de afgelopen week onderweg voor de voorbereiding van deze mooie reis door meerdere provincies in het hart van Italië, waaronder ook het prachtige Abruzzo. Wij reden over de mooie weggetjes van de Gran Sasso. Deze hoogvlakte ligt in de provincie l’Aquila. We waren verrast door de kleurenpracht en de uitgestrektheid van dit gebied. Monte Sibbilini is een natuurgebied dat ligt in de provincie Le Marche. Ook dit gebied doorkruisten we. We bezochten Arezzo, Volterra, l’Aquila en Norcia. En niet te vergeten de kleine pittoreske stadjes en dorpen met klinkende namen als Todi, Pienza, Rocca d’Orcia en Pitigliano. En natuurlijk bezochten we de hotels die ons gastvrijheid bieden op deze geweldige trip van 26-8 t/m 4-09-2023. Zie voor uitgebreide informatie deze pagina. Wil je meer weten? Kom dan naar onze informatie-bijeenkomst op 18 februari 2023 in Renswoude. Graag aanmelden: klik hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.