Tweede dag verkenning Zwarte Woud reis

Vandaag gereden van Gernsbach naar Titisee-Neustadt. Fantastisch mooi weer vandaag, zelfs met open auto gereden! De route ging deels over de Schwarzwald Hochstrasse, en deels over de Fachwerkstrasse. We reden door Wolfach en Furtwangen, twee voor deze streek typische steden/dorpen. Bij Triberg is een bezienswaardige waterval.

Gereden langs de rivier de Wolfach en de Kinzig en als omweggetje naar het ‘Hexenloch’, waar nog een ouderwetse molen in bedrijf is voor houtbewerken en waar je in het café van de lekkerste Schwarzwaldtorte kunt genieten. Nu aangekomen in Titisee, waar we een hotel hebben bezocht waar we ook in mei zullen logeren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.