Derde dag verkenning Zwarte Woud reis

De laatste dag van onze verkenningsreis begon in Titisee. Langs de Schluchsee, langs de rivier de Breg en de Kinzig zijn we naar Donaueschingen gereden, waar de mooie St. Johann Stadtkirche te vinden is met vlak daarbij de bron van de Donau. Geen toeristen vandaag bij de anders zo druk bezochte bron. Verder gereden door afwisselend landschap over secundaire en kleine wegen, soms door open velden, soms door bos en door heel veel kleine plaatsjes. Het doel van vandaag was het laatste hotel van de geplande reis in Bad Liebenzell. De moeite zeker waard. Het is een prachtig gerestaureerd pand dat stamt uit 1415 met vakwerk binnenwanden en nog veel andere originele details. De kamers zijn allemaal gerenoveerd en mooi ingericht. Gelegen in een mooi park. De opzet van dit hotel is om producten uit de omgeving te verwerken in de maaltijden en om lokale mensen in te zetten bij de restauratie en de exploitatie van dit bijzondere hotel. Zin om mee te gaan van 6 t/m 12 mei? Kijk op onze website www.ccte.nl/zwarte-woud/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.