Reis Toscana/Abruzzo

Vandaag de routes gereden van Pisa naar Figline en van Figline naar omgeving Spoleto. Ook het hotel Villa Casa Grande in Figline Valdarno bezocht. Een prachtig hotel met sfeervolle kamers en een architectonische inrichting. Ontbeten en gedineerd wordt daar ‘s zomers op het terras. Er is een zwembad en een spa. Het huis is een gerestaureerd pand dat stamt uit de 14e eeuw. Het is gebouwd tegen de oude stadsmuur van het dorp. Er staan oude werktuigen en er is een wijnopslag. Maar vooral: een prachtig hotel om te zijn. Het dorpje is lopend te bereiken en is vol historische gebouwen.

Onderweg vandaag heel veel oh en ah-momenten beleefd! Wat een mooi landschap: zo vol kleur en zo typisch Toscane: heuvels met cipressen, wijnstokken en olijfbomen. Genieten in optima forma!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.