Ook vandaag

Ook vandaag hebben we twee routes gereden. Van Rieti naar Orvieto, naar Volterra en van Volterra naar Pisa. Rieti is een ommuurde stad die in onze route ligt. Er is in september tijd om het centrum van dit stadje even te bekijken.

Vandaag iets minder weer, ook wat regen gehad. Het hotel bij Orvieto heet Alta Rocca Wine Resort, het is hoog gelegen nabij Orvieto. Heel sfeervol op een groot eigen terrein met eigen wijngaarden en olijfgaarden. Zwembad, spa en gezellige openbare ruimtes.

In de buurt van Volterra logeren we in de Borgo San Luigi bij Monteriggione. Weer een heel ander hotel op het terrein van een voormalig landgoed/annex boerderij. In stijl gerenoveerd en gemoderniseerd. Ook hier een zwembad en heel gezellige loungeruimte en restaurant. Maar laten we vooral niet vergeten wat het doel is van deze reis: mooie routes rijden in de streken Toscane, Marche, Umbrië, Lazio en Abruzzo. En dat gaat zeker lukken! Belangstelling voor deze reis of voor de reis in mei naar Zwarte Woud? Kijk op de website en neem contact met ons op!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.