Ierland reis: Verplaatst naar 2021. Reisdata: 18 juni t/m 1 juli.

In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen we over naar Harwich. We steken dwars over, met twee overnachtingen op de heenreis naar Fishguard. Zoveel mogelijk rijden we over secundaire wegen naar de westkust om over te steken naar Rosslare.

Vanaf Rosslare rijden we door het prachtige landschap van Wexford naar Waterford. Vandaar volgen we grotendeels de kust richting westen. We komen door de stad Cork en maken een uitstap naar Blarney om daar het prachtige Castle te bezoeken.

Dan rijden we via het uiterste zuiden van Ierland naar Killarney. Vanuit ons hotel in Killarney, waar we drie nachten blijven maken we prachtige dagtochten: bijvoorbeeld Ring of Kerry en de Gap of Dunloe. Dan gaat het verder richting noorden naar Dingle Peninsula. We rijden verder over de kustweg naar de Cliffs of Moher. De Connorr Pass op dit schiereiland is een must! Door de Burren voert de reis ons verder richting Galway.

Vanuit Galway steken we het land over – uiteraard over secundaire wegen – richting Dublin, waar we de ferry terugnemen naar Engeland. Als kers op de taart hebben we dan nog de terugweg door het fraaie Wales. De ferry van Harwich naar Hoek van Holland is het laatste stadium van de reis.

De reis naar Ierland begint op 18 juni met de overtocht in de avond vanuit Hoek van Holland. In de vroeg ochtend van 1 juli 2021 komen we daar weer aan. In totaal dus 14 reisdagen.

De hotels die we hebben geboekt, hebben alle 4 sterren en zijn van alle gemakken voorzien. In de hieronder genoemde prijs zijn begrepen de kosten van de overtochten (2 keer in een twee-persoons hut), alle overnachtingen, de diners en de wijn bij het diner.

Heeft u belangstelling voor deze reis? Stuur dan een mailtje en we houden u op de hoogte van de stand van zaken.