Nieuws

Informatiebijeenkomst 19 januari goed bezocht!

We gaven in Renswoude een presentatie over de overweldigende natuur in het ruige binnenland van Sardinië,  de blauwe zeeën en de prachtige wegen en de pittoreske stadjes. Sardinië is een relatief onbekend eiland met een heerlijk klimaat. De goede en rustige wegen maken dat alles tot een droom voor een oldtimerreis.

Door middel van op de landkaart uitgezette routes gaven we ook een indruk van de reis naar de meren in Noord-Italië en een fantastische dag vanuit het hotel in Brescia naar de Mille Miglia.  Dit is een spectaculaire tocht langs bekende en minder bekende meren en door de bergen rondom, maar ook de mogelijkheid om gezellige steden als Bergamo, Verona en Brescia te bezoeken.

Bent u geïnteresseerd door het bovenstaande? Stuur een mail naar:  ccte@ziggo.nl

12 november 2018

Giro dei Laghi 14 t/m 23 mei 2019.

De contouren van de Giro dei Laghi worden steeds duidelijker en we kunnen nu al een tipje van de sluier oplichten en u informeren over de voortgang van onze plannen. Nadat de oldtimers geladen zijn in Nederland, zal de transporteur koers zetten direct naar het eerste hotel dichtbij Monza. Op het veilige parkeerterrein van het gereserveerde hotel worden de oldtimers netjes in het gelid gezet. De keuze is gevallen op een Agricultura waar de tradities van het Noord-Italiaanse land nog worden gekoesterd. Na de landing op het vliegveld van Milaan Linate gaan wij direct per touringcar naar de Agricultura. 

De route van de Giro dei Laghi die wij voor ogen hebben, zal voeren over pittoreske wegen langs bekende en minder bekende meren en door de bergen van Noord-Italië. In onze reis is opgenomen een ‘dagje Mille Miglia’ en hoe kan je dat beter doen dan logeren in DE stad van de Mille Miglia: Brescia. We logeren in een sfeervol klassiek hotel op loopafstand van de Viale Venezia, waar op 18 mei de karavaan van deelnemende klassiekers de finish bereikt. Zonder de oldtimer te hoeven verplaatsen, die veilig geparkeerd is op de binnenplaats van het hotel kan ieder op zijn eigen manier genieten van het aankomst spektakel van de Mille Miglia in Brescia. Door te kiezen voor dit hotel in het hart van Brescia heeft u de vrijheid om de dag naar eigen keuze in te delen. Wil je een korte flits hebben, wil je tot diep in de nacht naar de aankomende oldtimers kijken, wil je een bezoek brengen aan het Mille Miglia museum: alles kan. Voor de niet Mille-Miglia liefhebber hebben we prachtige routes langs het Iseo meer en de omgeving in petto. Na drie nachten in Brescia gaan we over het laatste fascinerende traject verder met als doel de finishplaats van onze reis: Verona, de stad van Romeo en Julia en de Arena. Hier vind je de ultieme Italiaanse sfeer en schoonheid zonder de drukte van een stad als Florence. 

Wil je deze reis meemaken en in het hart van de Mille Miglia stad overnachten, dan ben je met één klik verzekerd van een onvergetelijke belevenis. Wachten is geen optie, want we hebben maar een beperkt aantal kamers kunnen boeken.

2 november 2018. Heb je het gisteren gezien? Droomhuis gezocht op Sardinië. Geeft een prachtig beeld van het eiland. Klik hier om het programma alsnog te bekijken.

Ons reisprogramma voor 2019 vindt u door hier te klikken.