Onze reizen 2020

Spookachtige of juist romantische kastelen in Ierland

Ierland. I.v.m. het Corona-virus en het gesloten blijven van de grenzen van Engeland en Ierland, wordt deze reis verplaatst naar volgend jaar: 18 juni t/m 1 juli 2021. Vanuit Hoek van Holland varen we over naar Engeland, rijden door het fraaie landschap van Zuid-Engeland en nemen de ferry. In Rosslare starten we met onze rondreis door Ierland. Ontdek het fabelachtige landschap met zijn schilderachtige dorpen en kastelen. Klik hier voor meer informatie.

Augustus: Rügen en Hanzesteden. De beste tijd om naar Rügen aan de Oostzee te reizen is augustus. Onbekende schoonheid langs rustige wegen. Stralsund is het centrale punt van de reis. Klik hier voor meer informatie.

Krijtrotsen langs de Oostzee
Azuurblauwe zeeën, witte stranden

September: Corsica/Sardinië. Ervaar de verschillen van deze twee prachtige eilanden in de Middellandse zee. Een ontdekkingstocht via de woeste westkust van Corsica om vanuit Bonifacio de oversteek te maken naar de Costa Smeralda op Sardinië. Klik hier voor meer informatie.

We staan met een stand op 27 oktober op de British Carparts Day en ook daar presenteren wij de reizen van 2020. U bent van harte welkom in de evenementenhal in Gorinchem. Kijk op de site van dit evenement.

Heeft u belangstelling voor een van onze reizen? Vul dan het onderstaande formulier in. Het aangeven van uw belangstelling verplicht u tot niets!!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.