Onze reizen 2020

Spookachtige of juist romantische kastelen in Ierland

Juni: Ierland. Vanuit Hoek van Holland rijden we door Zuid-Engeland en nemen de ferry om in Dublin te starten met onze rondreis door Ierland. Ontdek het fabelachtige landschap met zijn schilderachtige dorpen en kastelen.

Augustus: Rügen. De beste tijd om naar Rügen aan de Oostzee te reizen is augustus. Onbekende schoonheid langs rustige wegen. Stralsund is het centrale punt van de reis.

Krijtrotsen langs de Oostzee
Azuurblauwe zeeën, witte stranden

September: Corsica/Sardinië. Ervaar de verschillen van deze twee prachtige eilanden in de Middellandse zee. Een ontdekkingstocht via de woeste westkust van Corsica om vanuit Bonifacio de oversteek te maken naar de Costa Smeralda op Sardinië.

In oktober 2019 zullen wij het definitieve reisprogramma voor 2020 presenteren.

We staan met een stand op 27 oktober op de British Carparts Day en ook daar presenteren wij de reizen van 2020. U bent van harte welkom in de evenementenhal in Gorinchem. Kijk op de site van dit evenement.

Heeft u belangstelling voor een van onze reizen? Vul dan het onderstaande formulier in. Het aangeven van uw belangstelling verplicht u tot niets!!

Door het invullen van onderstaand formulier zullen wij u via e-mail op de hoogte houden van onze plannen. U kunt zich te allen tijde weer afmelden voor onze berichten!

Ik ben geïnteresseerd in een of meer van de volgende reizen:
IerlandRugenCorsica/Sardinie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.