Rondreis Corsica en Sardinië

De oldtimers worden met de vrachtwagen naar Pisa in Italië gebracht. De deelnemers zelf vliegen naar Pisa en nemen de auto’s op het vliegveld in ontvangst. Het is maar een korte rit naar Livorno vanwaar de ferry vertrekt. Slapend in een comfortabele hut varen we met de nachtboot over naar Bastia op Corsica en daar begint deze fantastische reis. Drie dagen lang zijn we op Corsica, maken ritten en bezoeken mooie plaatsen zoals Ajaccio en Bonifacio.

Na een overtocht vanuit Bonifacio met de ferry komen we dan aan het eind van de derde dag aan op Sardinië. Meteen start dan de mooie tour langs de Costa Smeralda. We blijven twee nachten in een hotel in het midden van het eiland en twee nachten aan zee aan de westkust. Op Sardinië maken we uitgezette ritten door het binnenland en langs prachtige kusten. We verblijven steeds in 4 sterren hotels die alle comfort bieden.

In de aanloop naar de terugreis rijden we een laatste prachtige tocht terug van de westkust naar Olbia aan de oostkust. Aan het eind van de laatste dag stappen we weer op de nachtboot naar Livorno.

Vroeg uit de veren na een overnachting in een comfortabele hut, rijden we de oldtimers van de ferry af, terug naar het vliegveld in Pisa, waar de deelnemers in het vliegtuig stappen en de oldtimers weer op de vrachtwagen gaan.

De reisdata voor deze reis zijn: van 19 tot en met 29 september 2020. De hotels die we hebben geboekt, hebben alle 4 sterren en zijn van alle gemakken voorzien. Vaak hebben de hotels een zwembad en soms liggen ze zelfs aan zee. In de hieronder genoemde prijs zijn begrepen de kosten van het vervoer van de auto naar Pisa v.v., de vliegtickets naar Pisa v.v., de overtochten met ferry’s (op de heen- en terugweg in een 2-persoons hut), alle overnachtingen, de diners en de wijn bij het diner.

De prijs van deze reis is € 5.450,– per equipe (bij 2 personen op 1 kamer). Heeft u belangstelling voor deze reis? Stuur dan een mailtje en we houden u op de hoogte van de stand van zaken.