Toscana/Abruzzo 26-08 t/m 4-09

Vergezichten, hoogvlaktes, oude stadjes en mooie routes

Het hart van Italië

Deze 10 daagse reis door het midden van Italië gaat niet langs de grote toeristische steden, maar leidt de reiziger door prachtige minder bekende streken, glooiende heuvels, langs cipressen en wijngaarden. Maar ook door oude stadjes en over een grote hoogvlakte. We prikkelen onze zintuigen verder met heerlijke maaltijden, hapjes en wijnen. En natuurlijk logeren we in bijzondere hotels die typisch zijn voor de streek.

Deze reis door het midden van Italië begint in Pisa. Je kunt er zelf heenrijden, maar de auto kan ook op de vrachtwagen naar Pisa worden vervoerd. Je vliegt dan zelf van Amsterdam naar Pisa. 

We vermijden op deze trip de grote toeristische trekpleisters en richten ons op mooie kleine, minder bekende maar o zo mooie plaatsen, zoals onder andere Volterra, Norcia en Orvieto. Maar ook lieve kleine plaatsjes liggen op onze route. In ieder geval zijn ze allemaal schilderachtig!

We rijden door de streken Toscana/Abruzzo. Een van de hoogtepunten is de rit over de Gran Sasso, de hoogvlakte die vlakbij l'Aquila ligt.

Naast het toeren door het prachtige landschap vergeten we ook niet om van de geweldige wijnen te proeven en van de lokale pasta's en zoetigheden. Landschappelijk kom je ook zeker aan je trekken. Er zijn prachtige watervallen en thermische baden te bewonderen en dorpen en steden waar de tijd heeft stilgestaan. Je zult je nooit vervelen op deze heerlijke reis!

Overnachten doen we in bijzondere hotels die typisch zijn voor de streek waar we doorheen reizen. Alle hotels hebben 4 sterren en zijn voorzien van alle comfort.

Onze reizen onderscheiden zich door kleine groepsgroottes, de keuze voor bijzondere hotels en de zorg die aan de reis en je persoonlijke wensen wordt besteed. Uw reis is in goede handen want wij zijn aangesloten bij GGTO.

De prijs voor deze reis is € 2.800,-- per persoon op basis van verblijf van twee personen op één kamer. Bij boeking vóór 1-1-2023 ontvangt u een korting van € 175,-- op de totale reissom die geldt voor een equipe van twee personen.

Prijs voor een eenpersoons kamer op aanvraag. Stuur hiervoor een mail aan info@ccte.nl

In de prijs is begrepen:

 1. het verblijf in bijzonder mooie 4-sterren, comfortabele hotels die typisch zijn voor Italië 
 2. alle hotelovernachtingen en diners inclusief wijnarrangement
 3. excursie naar agricultura
 4. informatieve bijeenkomst in februari 2023
 5. een uitgebreid routeboek met ingetekende kaarten, toeristische tips en alle benodigde details
 6. routes ook in GPX
 7. aparte duidelijke wegenkaarten
 8. stickers voor op de auto
 9. technische begeleiding van een monteur
 10. reisleiding (Italiaans sprekend)

Niet inbegrepen in de prijs:

 • Vervoer van de auto op vrachtwagen naar Pisa. 
 • Vliegicket van Amsterdam naar Pisa 

Je kunt zelf naar Pisa rijden, maar wij kunnen het vervoer per vrachtwagen ook voor je reserveren tegen kostprijs. Dat geldt ook voor de vliegtickets. 

 

 

Vraag de brochure aan voor deze reis. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

  Vul hieronder uw naam, postcode en adres in en u ontvangt onze brochure van de reizen 2023, waarin uitgebreide informatie over alle drie de reizen.
  • Data: 29 augustus t/m 7 september
  • kleine groep, bijzondere hotels
  • Prijs: 2.800,– p.p. bij verblijf op een twee persoons kamer
  • Boeking voor 1-1-2023: korting € 175,– per equipe van 2.