Eifel/Luxemburg

23 t/m 28 april

Glooiende landschappen in het kleurige voorjaar

Door de Eifel via Trier naar Luxemburg

Vanuit het eerste hotel in Limburg leidt de weg ons richting Aken. We zakken af door de groene Eifel en overnachten in de buurt van Daun in een sfeervol hotel. Een dagtocht voert ons langs de Moezel en brengt ons in Trier: de oudste stad van Duitsland. De rijke geschiedenis is hier spreekwoordelijk. Dan door naar een heus Chateau in Luxemburg Ook daar is een mooie dagtocht uitgezet. Een genot voor wie over rustige weggetjes door mooie landschappen van dorp naar dorp wil toeren!

De prijs voor deze reis is € 1.475,-- per persoon op basis van verblijf van 2 personen op één kamer. Prijs voor een eenpersoons kamer op aanvraag. Het is ook mogelijk om een upgrade te boeken naar een kamer 1 klasse hoger. U kunt dat aangeven op het inschrijfformulier of stuur een mail naar ccte@ziggo.nl

In de prijs is inbegrepen:

 1. het verblijf in 4-sterren hotels 
 2. 1x lunch (laatste dag), 5x overnachting en 5x diner inclusief wijnarrangement
 3. een uitgebreid routeboek met op landkaarten ingetekende routes, toeristische tips en alle benodigde details
 4. duidelijke aparte wegenkaarten
 5. routes ook in GPX 
 6. technische begeleiding
 7. reisleiding (Duits en Frans sprekend)

De inschrijving voor deze reis sluit op 1 maart 2022

De reis start in Limburg, waar we in de loop van de middag aankomen en beginnen met een welkomstdrankje, gevolgd door het diner en een overnachting. De volgende morgen begint de uitgezette route die individueel wordt gereden.

We gebruiken daarvoor op de landkaart ingetekende pijlen, maar de routes zijn ook in GPX beschikbaar om op navigatie-apparatuur te gebruiken. Langs meest secundaire en locale wegen rijden we door Eifel en Vulkaaneifel. Daar overnachten we in een plaatsje in de buurt van Daun. Hier blijven we de volgende dag ook en rijden een uitgezette rit naar de Moezel. Misschien een wijnproeverij bezoeken? En een bezoek aan de mooie stad Trier of Prüm?

De volgende dag rijden we weer een fraaie route naar richting Luxemburg. In dit kleine maar o zo mooie land hebben we gekozen voor locale wegen. We blijven in Luxemburg twee nachten in een Chateau in de buurt van Clervaux (4 sterren, met een heel bijzondere spa). Vanuit dit Chateau is voor de volgende dag weer een fraaie route uitgezet. Op de laatste dag rijden we een toeristische route door de Ardennen terug naar omgeving Maastricht waar we tot slot gezamenlijk van een heerlijke lunch genieten. Daar nemen we afscheid van elkaar.

 • Het aantal deelnemende equipes is maximaal 18
 • Verblijf in comfortabele 4-sterren hotels 
 • Op de dagen dat niet verplaatst wordt van hotel naar hotel: aantrekkelijke tourtocht in de omgeving
 • Veilige parkeerplaats bij ieder hotel
 • Ontbijt en diner inbegrepen evenals wijnarrangement
 • Reisleiders Leo en Lies Dorjee (Duits en Frans sprekend)
 • Begeleiding door technische dienst
 • Uitgebreid routeboek met op kaart ingetekende routes en toeristische tips
 • Routes beschikbaar in GPX bestand
 • Aparte, duidelijke wegenkaarten van het te rijden traject

Klik hier voor het optieformulier. Uw reservering is 14 dagen geldig. Daarna dient definitief te worden ingeschreven.