Gastenboek

We stellen het bijzonder op prijs als je hier wilt vermelden hoe je de door ons georganiseerde reis hebt ervaren!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
7 berichten.
Hans en Liesbeth Doornbosch Hans en Liesbeth Doornbosch uit Leidschendam heeft geschreven op 19 oktober 2021 om 18:15
Het is heel bijzonder om met je eigen klassieker over Corsica/Sardinie te rijden terwijl je geheel ontzorgd bent door de perfecte begeleiding van Lies en Leo en door de 2 technici Ron en Jelle. Iedere dag weer genieten van de omgeving, de zon, de hotels en alle vriendelijke mensen. Lies en Leo, jullie hebben een perfecte vakantie georganiseerd, we hebben genoten en gaan zeker nog een keer mee. Onze bijzondere dank. Hans en Liesbeth Doornbosch
Harm & Dorien de Wildt Harm & Dorien de Wildt uit Bergen aan Zee heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 14:54
Wij zijn met Lies en Leo naar Corsica en Sardiniรซ (2021) geweest. De reis was top en met zorg georganiseerd. Van het transport van de autoโ€™s tot aan de boottickets, hotelovernachtingen en de diners, alles verliep even soepel. Daarbij zorgden het mooie weer, de prachtige routes en de gezellige groep medereizigers voor een onvergetelijke vakantie. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer! Harm & Dorien de Wildt
Thomas Kรผhl Thomas Kรผhl uit Waalre heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 10:59
Wij hebben in september voor het eerst meegedaan aan een mooie rally in Corsica en Sardiniรซ. We hebben genoten van de mooie uitgezette routes over deze twee mediterrane eilanden, het goede eten, de fantastische hotels en de gezellige sfeer in de groep. Veel lof voor de organisatie en begeleiding door Leo en Lies, die ons een onvergetelijke tijd hebben bezorgd. We gaan zeker weer een keertje mee.
Thomas en Xandra Thomas en Xandra heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 18:18
Ook wij zijn weer thuis. Iedereen bedankt voor de gezellige week en speciaal Leo en Lies voor de geslaagde organisatie, top!
Dorien en Harm Dorien en Harm heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 18:17
Wij zijn weer veilig thuis van de reis naar Corsica en Sardiniรซ en aan het nagenieten van een heerlijke vakantie. Nogmaals dank voor de gezelligheid van de hele groep en de prima organisatie, Lies en Leo! Wie weer tot ziens!
peter Van Den Brandt peter Van Den Brandt uit Mijdrecht heeft geschreven op 17 juli 2021 om 15:47
Wij hebben enorm genoten van de reis naar Oostenrijk, echt een van de mooiste reizen die we ooit gemaakt hebben. Geweldige hotels , leuke groep , prachtige natuur en goede organisatie. Supermooie route en prettig 2 nachten in een hotel. Ontbijt en diner top. We gaan zeker weer mee met de volgende reis.
henk jansen henk jansen uit heesch heeft geschreven op 10 juli 2021 om 18:33
Deze reis met Lies en Leo kan bijzonder geslaagd genoemd worden. De organisatie was geheel in orde, de sfeer in de groep deelnemers erg goed en de route van de reis door zeer mooie gebieden goed uitgezocht. Een aanrader!