Over ons

Classic Car Travel Europe

Classic Car Travel Europe

organiseert reizen naar diverse bestemmingen binnen Europa. Wij onderscheiden ons door met kleine groepen te reizen en door de bijzondere hotels die we reserveren voor een optimale beleving van de streek van bestemming. Als de young- en oldtimers met een vrachtwagen naar een verre bestemming worden gebracht, dan maken wij gebruik van deskundige en betrouwbare vervoerders. Vliegmaatschappijen die de reizigers naar hun bestemming brengen zijn geen prijsvechters maar gerenommeerde ondernemingen. 

De reizen die wij organiseren, gaan over wegen die goed berijdbaar zijn en door gebieden voeren die een lust voor het oog zijn. 

De nadruk ligt op ontspannen genieten. Dat betekent dat er per dag rond de 200 kilometer wordt gereden en dat er dus tijd overblijft voor bezoek aan bezienswaardigheden of steden. Daarnaast blijven wij graag twee nachten in hetzelfde hotel, als de reis dat toelaat. Daardoor is er ookgelegenheid voor een eigen invulling van de tweede dag. Voor wie wel wil rijden is er die dag een mooie rit uitgezet. Op sommige reizen is een fotowedstrijd georganiseerd, Deelname is niet verplicht. 

De overnachtingen zijn altijd in luxe en comfortabele 4 sterren hotels. We zoeken naar accomodaties die typisch zijn voor de streek waar we overnachten, zoveel mogelijk kleinschalig.

Onze reizen zijn inclusief overnachtingen, ontbijt en diners en water en wijn tijdens de diners. Wij reizen met een maximum aantal equipes van 18, zodat de groep niet te groot wordt en de deelnemers met elkaar kunnen kennismaken en plezier hebben. 

Op onze reizen reist altijd een monteur mee, zodat problemen aan de oldtimer onderweg opgelost kunnen worden: dat geeft een rustig gevoel en draagt bij aan het onbezorgd op reis gaan.

Dat is precies wat wij u bieden: een onbezorgde en bijzondere vakantie in uw klassieker. 

Onze kennis van Italië hebben wij opgedaan in de afgelopen tien jaar tijdens ons frequente verblijf aldaar. Wij beheersen de Italiaanse taal wat onontbeerlijk is om een goede rit te kunnen uitzetten en een reisgezelschap te begeleiden. Ook Duits en Frans zit in ons talenpakket.

Wij zijn Leo en Lies Dorjee van Classic Car Travel Europe, gevestigd in Zutphen. Ons telefoonnummer is 06 51 22 42 57. E-mail: info@ccte.nl