Over ons

Classic Car Travel Europe

Classic Car Travel Europe

organiseert reizen naar diverse bestemmingen binnen Europa. Als de young- en oldtimers met een vrachtwagen naar een verre bestemming worden gebracht, dan maken wij gebruik van deskundige en betrouwbare vervoerders. Vliegmaatschappijen die de reizigers naar hun bestemming brengen zijn geen prijsvechters maar gerenommeerde ondernemingen. 

De reizen die wij organiseren, gaan over wegen die goed berijdbaar zijn en door gebieden voeren die een lust voor het oog zijn. 

De nadruk ligt op ontspannen genieten. Dat betekent dat er per dag rond de 200 kilometer wordt gereden en dat er dus tijd overblijft voor bezoek aan bezienswaardigheden of steden. Daarnaast blijven wij graag twee nachten in hetzelfde hotel, als de reis dat toelaat. Daardoor is er ookgelegenheid voor een eigen invulling van de tweede dag. Voor wie wel wil rijden is er die dag een mooie rit uitgezet. Op sommige reizen is een fotowedstrijd georganiseerd, Deelname is niet verplicht. 

De overnachtingen zijn altijd in luxe en comfortabele 4 of 5 sterren hotels. Afhankelijk van de bestemming zijn ze met zwembad en soms aan zee. Onze reizen zijn inclusief alle kosten voor vervoer, overnachtingen, ontbijt en diners. 

Wij reizen met een maximum aantal equipes van 18, zodat de groep niet te groot wordt en de deelnemers met elkaar kunnen kennismaken en plezier hebben. 

Op onze reizen is in technische begeleiding voorzien, zodat problemen aan de oldtimer onderweg opgelost kunnen worden: dat geeft een rustig gevoel en draagt bij aan het onbezorgd op reis gaan. Dat is precies wat wij u bieden: een onbezorgde en heerlijke vakantie in uw klassieker. 

Onze kennis van Sardinië en Noord-Italië hebben wij opgedaan in de afgelopen tien jaar tijdens ons frequente verblijf aldaar. Wij beheersen de Italiaanse taal wat onontbeerlijk is om een goede rit te kunnen uitzetten en een reisgezelschap te begeleiden. Ook Duits en Frans zit in ons talenpakket.

Wij zijn Leo en Lies Dorjee en we zijn gevestigd in Arnhem. Ons telefoonnummer is 06 51 22 42 57. E-mail: info@ccte.nl