Goodwood

Wegens Corona verschoven naar 2022

Een uitstapje van zeven dagen naar Engeland, Goodwood Revival

Clubreis georganiseerd voor leden van de AHOCN

Goodwood Revival is het bekendste spektakel voor youngtimer- en oldtimerfans. Genieten van al dat moois! Zeven dagen lang prachtige ritten en twee dagen bezoek aan Goodwood.

Deze reis organiseren wij in opdracht van de Austin Healey Owners Club Nederland naar het grootste oldtimer spektakel Goodwood Revival, dat jaarlijks plaatsvindt in Engeland. Deze reis is wegens corona verschoven naar de eerste en/of tweede week van september 2022. Inschrijving is alleen mogelijk voor leden van de AHOCN. 

We verzamelen bij de Ferry die van Calais (Fr) vertrekt naar Dover. In de buurt van Dover overnachten we en rijden de volgende dag een tocht over fraaie weggetjes naar het hotel waar we 3 nachten blijven. De volgende dag is er een mooie rit uitgezet in de omgeving, o.a. naar de New Forest en voor wie daar zin in heeft, naar een auto museum. De volgende twee dagen zijn we op het grootste oldtimer spektakel Goodwood Revival. De oldtimers mogen op het terrein zelf geparkeerd worden, wat op zich al een fantastisch schouwspel is, want ze worden zoveel mogelijk meegebracht! De meeste deelnemers zijn gekleed in de sfeer van het spektakel, namelijk de jaren 40 en 50 van de voorgaande eeuw. Er zijn standjes met allerhande klassieke kleding, auto-accesoires, gadgets, er zijn veilingen van auto's, muziek- en dansfestijn, gezellige pubs, demonstraties met antieke vliegtuigen, autoraces in verschillende klassen, modeshows enzovoort enzovoort. Je hebt echt minstens twee dagen nodig om alles goed te kunnen bekijken! Dan vertrekken we weer voor de terugreis. Maar weer langs een heerlijke route. Overnachting bij Dover en dan met de ferry van Dover naar Calais. Alles bij elkaar een heerlijke 7-daagse trip.

Dwars door het typisch Engelse landschap, tussen heggetjes door langs onwaarschijnlijk klassieke dorpjes en gezellige pubs. Heen en terug gegarandeerd fraai! Zelfs de route van het hotel naar Goodwood en terug is mooi!