Oostenrijk

22 t/m 30 mei

Frisse berglucht, mooie wegen, vergezichten!

Heerlijk toeren door het Salzburgerland, Salzkammergut en de Dolomieten

We maken een ontspannen reis met routes over goede wegen door prachtige natuurgebieden. We blijven zoveel mogelijk twee nachten in hetzelfde comfortabele hotel (4 sterren), zodat je de koffers kunt uitpakken. Vervoer van uw klassieker naar het startpunt is facultatief (de deelnemers gaan dan per trein of vliegtuig naar wens), u kunt dus ook zelf naar Salzburg rijden. Ontdek interessante plaatsen, ontmoet nieuwe mensen en geniet van de gastronomie en de gastvrijheid in Oostenrijk!

De prijs voor deze reis bedraagt € 2.250,-- per persoon op basis van een verblijf van 2 personen op 1 kamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag. Deze prijs is op aanvraag.

Wij kunnen het transport van uw auto per vrachtwagen naar Salzburg heen en terug voor u regelen. De prijs hiervoor is € 750,-- v.v. De vliegtickets kunnen wij als u dat wilt, voor u boeken. Ook is het mogelijk om per trein naar Salzburg te reizen (alleen personen: geen auto's). Zowel het transport van de auto's als de vluchten worden door gerenommeerde bedrijven uitgevoerd (geen prijsvechters).

In deze prijs is inbegrepen:

 1. het verblijf in 4-sterren hotels op basis van halfpension inclusief water en wijn bij het diner
 2. een uitgebreid routeboek met toeristische tips en alle benodigde details
 3. wegenkaarten van Adac
 4. routes ook in GPX voor Tom Tom en Garmin
 5. technische begeleiding
 6. reisleiding (Duits en Italiaans sprekend)

Een heerlijke reis voor wie van het toeren over bergwegen houdt en voor wie geniet van grootse vergezichten en de sfeer van het land. De sfeer in Oostenrijkse hotels is gemoedelijk en aangenaam. De geboekte hotels zijn van alle comfort voorzien en hebben vaak Welness en/of sauna.

Op 22 mei is de vlucht van Amsterdam naar Salzburg (facultatief: u kunt ook zelf naar Salzburg rijden). Het hotel is buiten Salzburg gelegen, daar zijn ook de klassiekers door de vervoerder afgeleverd. Op de volgende dagen rijden we steeds over prachtige passen en mooie routes via Sölden, Merano en Cortina d'Ampezzo naar Zell am See. In een tweetal hotels blijven we 2 keer overnachten. Op de dagen dat niet wordt verplaatst van hotel naar hotel hebben we mooie routes in de omgeving uitgezet (of is er gelegenheid om te wandelen, een bezienswaardigheid te bezoeken of te relaxen). Op 30 mei rijden we van Zell am See via Salzkammer weer naar het vliegveld in Salzburg.

Klik hier voor een filmpje over een deel van de route

 • Het aantal deelnemende equipes is maximaal 18
 • Verblijf in comfortabele 4-sterren hotels
 • Meestal 2 nachten in hetzelfde hotel
 • Op de dagen dat niet verplaatst wordt van hotel naar hotel: aantrekkelijke tourtocht in de omgeving
 • Veilige parkeerplaats bij ieder hotel
 • Ontbijt en diner inbegrepen evenals wijn en water bij het diner
 • Reisleiders Leo en Lies Dorjee (Duits en italiaans sprekend)
 • Begeleiding door technische dienst
 • Uitgebreid routeboek met ingetekende routes en toeristische tips
 • Routes beschikbaar in GPX bestand voor Tom Tom en Garmin
 • Duidelijke wegenkaart van het te rijden traject

Klik hier voor het inschrijfformulier en lees de voorwaarden ivm Corona.